Wanneer je denkt dat barbecueën enkel wat speklapjes en worstjes op een rooster leggen en draaien is, dan heb je het goed mis.
De laatste jaren is barbecueën helemaal in en daarbij draait barbecueën helemaal om grote stukken vlees garen op een (kolen)barbecue.
De bereiding van verschillende stukken vlees vereist enige kennis en vaardigheden die bijgebracht worden tijdens een barbecueworkshop.
De barbecueworkshop van Slagerij Johan Kleine is een avondvullend programma waarbij je onder het genot van een hapje en drankje de fijne kneepjes van het barbecueën leert. Verschillende stukken vlees komen aan bod en de bereiding daarvan ga je zelf ervaren en proeven. Daarnaast is het uiteraard de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat gaat met het bereiden van de lekkerste barbecuerecepten. Variërend van voorgerecht tot toetje!
De barbecueworkshop van Johan Kleine in een notendop:
Voor meer informatie over onze barbecueworkshops bel: 0546-659175 of kom langs in onze slagerij.